Het ruijtenhuis - glas in lood

Welke glassoorten gebruiken jullie?

Wij werken graag met glas van hoge kwaliteit waardoor het glas in lood het uiterlijk krijgt zoals het bedoeld is. We bieden keuze uit veel kleuren mondgeblazen antiekglas en/of Tish Kathedraalglas van Glashütte Lamberts. Deze collectie hebben we in de loop van tijd aangevuld met glasplaten die nu niet meer te krijgen zijn. Maar er zijn ook andere glassoorten die een raam het uiterlijk kunnen geven dat we willen. Om deze reden hebben we ook glas van Jaslo, Wissmach en Oceanside omdat daar meer structuurverschillen in bestaan. Echt, de mogelijkheden zijn enorm en wij helpen natuurlijk met de beste glaskeuze voor het project. Onze uitdaging bij restauraties en reparaties is om zo dicht mogelijk bij het origineel te komen en daarvoor halen we letterlijk alles uit de kast.