Het ruijtenhuis - glas in lood

Hoeveel kost glas in lood?

Deze vraag krijgen we heel vaak en over het antwoord moeten we altijd even nadenken. Elk glas in lood raam is verschillend en heeft zijn eigen prijs. De prijs wordt bepaald door het formaat van het raam; hoe groter het raam, hoe meer materialen er nodig zijn. Daarnaast de arbeidsuren; een raam met rechte verdeling is makkelijker en sneller te maken dan een raam met veel verschillende ruitjes en ronde vormen. Ook het type glas, de structuur en de kleur van het glas verschillen van prijs. En soms is het mooi om voor wat gebrandschilderde stukjes glas te kiezen. Hierdoor zijn er keuzes mogelijk die invloed hebben op de prijs.

Omdat we geen vaste prijs kunnen geven maar ons wel kunnen voorstellen dat het belangrijk is te weten waar je aan toe bent, maken we graag alvast een prijsindicatie.